torstai 19. tammikuuta 2012

Wedding plans; outfits

Hei vaan hei, mitäs teille kuuluu? Miulla oli tänään uudessa paikassa terapia. Koska täytin viime vuonna 23, piti vaihtaa nuorisopolilta aikuisten polille. Olin ihan paniikissa, mutta kaipa se ihan hyvin meni. Miun uusi terpeutti ei ole vaan lainkaan niin kiva, tsemppaava ja muuten vaan niin ihana, kuin Sinikka, joka miulla kuitenkin ole kolme vuotta. Tuntuu taas pikkulapselta, kun kiukuttelen "miksei miulla vaan voi olla aina Sinikkaa?!". On se niin väärin, minusta, minusta ei koskaan tule kuningasta..

Terapian jälkeen mentiin käymään maistraatissa varaamassa vihkimispäivä, wuhuu! Mennään valtion silmissä naimisiin jo perjantaina, niin lauantain järjestelyt Pomarkussa sujuu vähän helpommin. Ja myös sen takia, koska viikonloppuisin kuulemma maksaa ja ei voi varata varmuudella päivää, mitä hittoa sekin nyt tarkottaa? Ja! Yks toinenkin juttu on tosi kumma, eli niille vaan tiedoksi, jotka joskus menee maistraatissa naimisiin.. kun tähän häähommaan tarttee sen sukututkimuksen, johon menee viikko, nojoo, mutta, se homma on voimassa vaan 4 kuukautta? Mitä perseensutia se nyt meinaa? Että ihmisistä tuleekin yhtäkkiä neljän kuukauden jälkeen muuten vaan sukulaisia? Hå? Noh, kuitenkin, se sitten tehdään tossa vähän lähempänä sitä aikaa, mutta tosi kummallista..

This look is almost that what I have been thinking for Jani in our wedding


Muuta hääjuttua, oon valinnut millasen hääpuvun haluan! Janin puku on vielä vähän harkinnassa, mutta luultavasti hommataan sille joku musta puku, jonka kanssa se laittaa värillisen paidan ja haluan välttämättä sille liivin ja jonkinlaisen hienon hatun, esimerkiks silinterin ooh <3 Ja olen myös saanut Janin suostumaan siihen, että sen hiukset värjätään mustiksi wuhuu voitto! Vaikka en haluakaan Jania mitenkään muuttaa, ni on se siistiä, kuinka se haluaa miellyttää mua ja suostuu värjäämään hiuksensakin. Onhan ne kuitenkin nyt goottihäät. Ja ne on vaan päivän, leikotkoon vaikka kaljun sen jälkeen jos tykkää. Niin ja mainitsinko, että se myös kasvattaa hiuksiaan piuu <3 Köh kyllä, mulla on pikkunen kutina goottipoikiin..


I want this kind of corset (love the bolero btw)

And this kind of big puffy skirt. Love it!
Mulle tulee myös pitkät punaiset hiukset lisäkkeillä (siksi kyselin lisäkkeiden hintoja yms), jotka kiharran laineille. Hiusten päälle tulee suht lyhyt musta huntu. Korut on vielä mietinnässä ja kengätkin, mutta ilmoittelen niistäkin sitten! Mitäs tykkäätte kokonaisuudesta?

Translation:
I am also having red hair again. Long hair! With some curls and black veil.. I am so happy! I will have my dream wedding! What do you think about our future outfits?

/Leena

16 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunis puku suunnitteilla :)

Espoon maistraatissa oli vielä ärsyttävintä, että ne vihkii vain parina päivänä viikossa ja me haluttiin juuri tiistai (hei, se oli 6.6.06), onneksi suostuivat :D Mutta joo, juhlat meilläkin oli Turussa vasta seuraavana viikonloppuna niin oli aikaa tehdä loput jutut valmiiksi.

Saara kirjoitti...

Oi ihanaa, hääjuttuja <3 Oispa mullakin häät tulossa niin voisin ihan tosissani suunnitella!
Mutta mikä ihmeen järki tossa sukututkimusjutussa oikein on, ihan typerää :D Mullakin maistraattivihkiminen sitten joskus edessä..
Toi kuvan liivi näyttää hyvältä, ja samaten korsetti ja puku! Ja punainen tukka on sulla ihan mielettömän hyvä, tulee varmasti hieno :) Minäkin haluan pitkän punaisen tukan omiin häihin sitten joskus muinaisuuksien päästä! :)

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Oih, ihana <3 Nuo molemat puvut ovat ihan mielettömän kauniita! Punaiset hiukset sopivat sulle aivan mielettömän hyvin kuvien perusteella, todella hienoa, että häihisi laitat juuri punaiset hiukset :) Päivästänne tulee ihan varmasti upea!

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo musta häämekko (alin kuva) :) ja muutenkin, häät!!! oon ihan nyrpee ku kukaa mun sukulainen tai tuttu ei oo menny naimisii, en oo päässy ees vieraaks :( teillä on kivoja suunnitelmia ja goottityyliset häät.. vau :)

Angelica kirjoitti...

Omg! That bolero is amazing! I want it! And corset as well:D

Eve kirjoitti...

Oih, ihan unelmapukua olet suunnittelemassa! Onko värikin ihan kokomusta? Itse en taida olla menossa naimisiin vielä vuosiin (jos ollenkaan), mutta silti jemmailen koneella kuvaa ihanasta punamustasta puvusta, jollaisen haluaisin :D Samaten zombie-hääkakun kuva on hengaillut kovalevyllä ja pari vuotta.

Mahtavaa, että kirjottelet hääjuttuja! Etenkin kun teemanne on näin kiinnostava :)

Ravenoir kirjoitti...

Ää, tahtoo häihin! Hääjuhlat on just parhaita. Viimeksi olin juurikin goottihäissä toissakesänä. Heidän häämarssina toiminut kappale oli The Phantom of The Opera ja vielä kun se oli kirkossa, uruilla soitettu niin hitto kun riipaisi sydämestä. :D

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Apua miten kaunis tuo hääpuku tuossa alimpana!:O Puhumattakaan korsetista, kaunis asu siulle tullee ^^ Tuleeko siun puvusta yksi- vai kaksivärinen? Miun hääpuku on mustavalkoinen, mittatilausmekko, pääsenee käyttöön tässä muutaman vuoden sisään:>>

Katariina kirjoitti...

Aivan upeat vaatesuunnitelmat! ♥

Anna Gramm kirjoitti...

Öh, joko maistraateilla on tooooodella erilaiset toimintatavat tai sitten teille on syötetty puhdasta soopaa. Kyllä niitä viikonloppuja voi nimittäin varata ja pitääkin sillä kun kyseessä ei ole virka-aika niin tottakai vihkijän tulee tietää koska olla paikalla! Samasta syystä siitä peritään myös maksua, kukapa sitä nyt vapaapäivänä menisi palkatta duuniin. Sukulaisuusselvitys taas tehdään ihan vain siksi ettei tule yllätyksiä sillä lähisukulaisten kanssa naimisiin meno on yksinkertaisesti kiellettyä ja hyvä niin. :) Veikkaanpa, etä sille on lätkäisty määräaika näiden mennään naimisiin - eipäs mennäkään -ihmisten takia, ei kenenkään järkevän kiusaksi. Nämä neuvot nyt siis ihan omakohtaisella kokemuksella kirjoitettuna, oma vihkipäiväni kun oli sunnuntai.

Teidän häistä tulee varmasti mahtavat ja ainakin omannäköiset. :)

Andromeda kirjoitti...

Nams, ihanat puvut! ja nuo punaiset hiukset ja lisäkkeet vielä siihen <3 teidän häistä tulee hyvin mielenkiintoiset, en ole koskaan ollut goottihäissä, joten odotan innolla.. :)

iii kirjoitti...

pidennyksistä suositeltavaa on ostaa vain ja ainoastaan aitoa remyhiusta.
remy tarkoittaa sitä että pidennyksen hiukset ovat 'oikein päin' eli latvassa ei tule olemaan hiustupea. jos ei ole remyä niin hiukset takkuuntuvat alta aikayksikön ja lopputulos ei ole järin hurmaava.

punaisessa tukassa suositeltavaa on myös jättää synteettiset hiukset väliin. niitä kun ei värjätä tai kovin muotoilla. aitoa hiusta sen sijaan voi kevyesti värjätä hellävaraisilla väreillä, shokkivärit sopivat hyvin. ostamalla mahdollisimman lähellä omaa väriä olevat hiukset ja tasaamalla sävyn sitten sillä shokkivärillä.

niiden värjäyksestä vielä sen verran että kun otat karvaläjän pois paketista, älä suoraan lätkäse väriä päälle ja jätä lillumaan. liota hiukset ensin haaleassa shampoovedessä lavuaarissa ja liota n. 15min. huuhtele, pyyhekuivaa ja väri päälle. suosittelen pitämään vaikutusajan hiuksia esim. muovipussissa. lämpö pysyy tasaisempana ja väristä tulee intensiivisempi.
hinat 60cm hiuksista reilun satasen luokkaa, mutta silti kannattavampi sijoitus kuin kämänen kuitutukka.

Anonyymi kirjoitti...

Can't wait to actually see you in a wedding dress <3 (that bolero is truly beautiful!)

Phoenix kirjoitti...

Täällä syksyn morsian, ihana tuo suunnittelemasi hame. Jotain saman tyylistä olen itekin ajatellut, saas nähdä mitä vielä keksin, tuppaa mieli muuttumaan vähän väliä...
Noh, onneksi lokakuuhun on vielä aikaa. :)

Sapelihammas kirjoitti...

Uu,ihana tuo mekko <3

Leena kirjoitti...

Duvessa: Kiitoksia :) Haha aikamoinen hääpäivä xD Onnea teille<3

Saara: Siitä vaan häitä suunnittelmaan! Vaikkei oliskaan miestä, onhan se haaveilu kivaa <3 Punanen on pop!

Maarit: Varmasti tuleekin <3

HANI: Mäkään en oo ollu kun kerran häissä ja siitäkin on jo tosi pitkä aika.. Plus tietty omissani xD

AngeliqueDama: Me too! XD <3

Verna: Luultavasti väri on kokomusta, koruihin tulee sitten punaista :) Zombiehääkakku kuulostaa ihanalta! XD Mä tahtoo nähdä millainen se on!

Ravenoaris: Aww voikun ihanaa! Kuulostaa mahdilta.

Vivian: Luultavasti vain yksivärinen, riippuu millaisen kankaan löydän korsettia varten..

Katariina: Kiitos!

Anna Gramm: Niin se varmaan on.. ja kiitos <3

Andromeda: Nonni, toivon mukaan tuut viihtymään!

IrishTentacles: Kiitoksia vinkeistä! :) Tuun varmasti niitä tarviimaan.

Ellone: Ooh I will be so beautiful bride <3

Phoenix: Kappas vaan, onnea vaan sinnekin! On kyllä todella vaikea päättää mitä tahtoo, kun vaihtoehtoja on niin kamalasti!

Sape: Jepsis <3